Over ons bedrijf

De Heus loodgietersbedrijf is in juli 2002 opgericht. Eerst werd vanuit Sliedrecht gewerkt. De werkzaamheden van het bedrijf concentreren zich op de stad Utrecht en omstreken. Sinds 4 jaar is het bedrijf in Woudenberg gevestigd. Vanuit de huidige locatie in Woudenberg kan De Heus loodgieters tegen scherpe tarieven worden ingeschakeld.

De Heus loodgieters is qua werk niet plaatsgebonden en het werkgebied strekt zich nog steeds uit over een groot gebied rond de stad Utrecht.
Eigenaar Henry de Heus is zelf 18 jaar werkzaam in het loodgietersvak. Uit de verkregen kennis en opgedane ervaring is hij inmiddels een specialist op zijn vakgebied. Hij stelt hierdoor hoge eisen aan zichzelf en evt. in te huren vakmensen.

De Heus loodgieters is een all-round loodgieters- en installatie bedrijf. Het bedrijf richt zich hoofdzakelijk op de aanleg en het onderhoud van gas- en waterleidingen, lood- en zinkwerken, het plaatsen van centrale (vloer) verwarming, de levering en installatie van complete badkamers, dakdekking, hemelwaterafvoeren, boilers, geisers en ketels.

De Heus loodgieters werkt voor particulieren maar ook voor bouwbedrijven en Vastgoed. Zie hiervoor verder onze opdrachtgevers


Design by ExCom 2012 - disclaimer